11/19/2019

şahikanın muhteşem dönüşü

Fox TV'de pazartesi akşamları yayınlanan bir zamanların Dallas dizisini aratmayan entrika dolu Yasak Elma dizisinin 58. bölümünde Şahika'nın muhteşem dönüşü konuşulacak gibi.


Yasak Elma'da Ender ve Kaya evlenecekler mi Halit Nadir'in yeniden ortaya çıkmasını bir türlü sindiremiyor Yıldız ile görüşmesinden de ayrıca çok rahatsız oluyor.

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir.

Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır.

Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

seyyah1906

seyyah1906

dizi alıntıları ve haber videoları
Ana sayfaya gitmek için tıkla →

Subscribe to get more videos :

Canın Çekerse Yorum Yaz Sen Bilirsin